Płatki jęczmienne BIO swoje zastosowanie znajdą w każdej kuchni. Można dodawać je do muesli, mleka, jogurtu czy kefiru. Ugotowane na mleku tradycyjnym lub roślinnym ,z dodatkiem owoców i orzechów mogą stanowić główną bazę pełnowartościowego śniadania. Taki posiłek zapewni sytość i energię na resztę dnia, a w porze podwieczorku wsypane do jogurtu dodadzą siły do dalszego działania.
SKŁADNIKI
płatki JĘCZMIENNE* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Certyfikowane przez AgroBioTest nr 04194 B; RE-07/2005PL
Kraj pochodzenia - Polska
Wartości odżywcze w 100 g
wartość energetyczna 1449,72 kJ/ 343,08 kcal
tłuszcz 2,16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,43 g
węglowodany 66,61 g
w tym cukry 1,71 g
błonnik 11,34 g
białko 8,63 g
sól 0,15 g
Producent:
WYTWÓRNIA MAKARONU „BIO”
87-312 Pokrzydowo 139
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: