Owoce żurawiny, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji (SUSZENIE MROZEM dla lepszego zachowania właściwości odżywczych).
Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli.
Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
Składniki: liofilizowana żurawina 100%
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 1200kJ/287kcal
- tłuszcz: 5,4g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 30,3g w tym cukry: 30,3g
- błonnik: 25,3g
- białko: 2,7g
- sól: 0,04g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
5 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: