Suszone i mielone owoce dzikiej róży wzmacniające organizm i jego odporność.
BIO sproszkowane owoce dzikiej róży. Owoce dzikiej róży to jedno z najlepszych źródeł łatwo przyswajalnej witaminy C.
Sposób przygotowania: 1- 2 łyżeczki proszku zalać 3/4 szklanki gorącej wody, spożywać po 15- 20 minutach parzenia.
Masa netto: 100 g
Składniki: sproszkowany owoc dzikiej róży* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy, nasiona sezamu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Kraj pochodzenia składników: Bułgaria
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
2 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: