Otręby owsiane swoje zastosowanie znajdują w każdej kuchni. Są doskonałym dodatkiem do jogurtu, kefiru, mleka, muesli, sałatek owocowych czy warzywnych. Można również wzbogacić nimi naleśniki, gofry i ciasteczka nadając deserom zdrowszą postać.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Certyfikowane przez AgroBioTest nr 04194 B; RE-07/2005PL
Kraj pochodzenia - Polska Wartości odżywcze w 100 g
wartość energetyczna 1570,1 kJ/374,03 kcal
tłuszcz 9,81 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,67 g
węglowodany 51,73 g
w tym cukry 1,3 g
błonnik 14,53 g
białko 12,44 g
sól 0,09 g
WYTWÓRNIA MAKARONU „BIO”
87-312 Pokrzydowo 139
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: