Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych.
Kwasowość: 5 %
Aromatyczne jabłka z uprawy biodynamicznej stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego.
Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności.
Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.
Zawiera naturalny osad.
Przed spożyciem wstrząsnąć.
SKŁADNIKI:
ocet jabłkowy niefiltrowany*. (* z upraw biodynamicznych)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: BEUTELSBACHER FRUCHTSAFTKELTEREI, BIRKELSTRASSE 11, 71370 WEINSTADT
Kraj producenta: Niemcy
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: