Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację.
SKŁADNIKI:
Kapusta kiszona*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 67 kJ/16 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 2,9 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 1,1 g
Sól: 1,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4ºC
Produkt polski
Producent:
Żywność Ekologiczna BIO FOOD sp. z o.o. od samego początku swojego powstania tj. od 1994 roku zajmuje się wyłącznie przetwórstwem owoców i warzyw ekologicznych.
Przetwórnia skoncentrowana jest na produkcji wysokiej jakości soków owocowych, soków owocowo-warzywnych, soków z warzyw kiszonych, smoothie. Uzupełnieniem asortymentu są przetwory owocowo-warzywne takie jak: korniszony, kapusta kwaszona, sałatki warzywne powidła śliwkowe, masło sezamowe i zupy ekologiczne.
2 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: