Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
SKŁADNIKI:
algi morskie kombu* (Laminaria ochroleuca) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować przez 5 minut, gdy wywar nabierze aromatu, usunąć algi. Używać tylko wywaru. Zaleca się używać 1 g alg kombu na 1 litr wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 745 kJ/ 179 kcal;
Tłuszcz: <0,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
Węglowodany: 18 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 34 g;
Białko: 9,2 g;
Sól: 5,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mięczaki, skorupiaki, ryby.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Producent: PORTO-MUINOS, S.L., POL. O ACEVEDO, PARCELA 14, 15185 CERCEDA
Kraj pochodzenia składników: Hiszpania
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: