Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Stosując go w potrawach, możemy zredukować masę ciała spalając więcej tłuszczu i stabilizując poziom glukozy we krwi. W swym składzie zawiera przeciwutleniacze, chroniące nasze serce i układ krążenia. Ocet balsamiczny uaktywnia także pepsynę, enzym trawiący białko, ułatwia trawienie pokarmów. Skład: Ocet winny*, moszcz winogronowy*, karmel*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli IT CPB 4966 T 031250. Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna - 344 kJ (80,8 kcal) białko - 0,71 g węglowodany - 19,5 g błonnik - 1,03 g sód - 23,9 g
1 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: