Smalec gęsi (smalec z tłuszczu sadełkowego)- PRODUKT POLSKI
Smalec gęsi jest delikatnym tłuszczem i po przekroczeniu temperatury pokojowej staje się półpłynny. Temperatura dymienia to powyżej 200 stopni Celsjusza. Idealny do smażenia! Także do głębokiego.
SKŁADNIKI:
Tłuszcz gęsi sadełkowy 100%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 3672 kJ/893 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych.Producent:
DESMAL MARCIN WAWRZYNIAK, ZACISZE 20, 97-213 SMARDZEWICE
Produkt POLSKI