zdrowy kiełek
Czarny bez 100% sok z owoców czarnego bzu 490 ml Oleofarm Zobacz większe

Czarny bez 100% sok z owoców czarnego bzu 490 ml Oleofarm


bez dodatku cukru


bez konserwantów


bez barwników


bez sztucznych aromatów

 

Czarny bez 100% sok z owoców

Pasteryzowany | Objętość netto 490 ml

 

Sok z czarnego bzu otrzymywany jest z dojrzałych owoców czarnego bzu (Sambucus nigra ) i posiada charakterystyczną dla nich ciemnogranatową barwę oraz cierpki, lekko kwaśny smak. Czarny bez wspomaga prawidłową pracę układu odpornościowego. Wykazuje właściwości antyoksydacyjne, dzięki czemu pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Sok warto pić zarówno w okresie letnim jako doskonały składnik aromatycznych i orzeźwiających napojów i koktajli, jak i w okresie jesienno-zimowym oraz w okresie przesilenia wiosennego. Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia.

 

 

WYBIERZ SOKI ŚWIATA

Soki Świata stanowią doskonałe uzupełnienie codziennej, zbilansowanej diety. Nasze soki nie są dosładzane, zawierają tylko naturalnie występujące w nich cukry.
czarny_bez.jpg

CZARNY BEZ SOK 100%


100% sok z owoców czarnego bzu (Sambucus nigra).

BEZPOŚREDNIO WYCISKANY


Soki Świata są bezpośrednio wyciskanie a nie odtwarzane z koncentratów.

 

Składniki:

100% sok z owoców czarnego bzu (Sambucus nigra).

 

Wartość odżywcza:

100 ml soku: wartość energetyczna (energia) – 123 kJ/29 kcal, tłuszcz – 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g, węglowodany – 5,2 g, w tym cukry – 5,2 g, błonnik – 1,2 g, białko – 1,3 g, sól – 0 g.

 

Przechowywanie:

Przechowywać w temp. pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie dłużej niż 7 dni.

 

Uwaga!

Produkt może nieznacznie różnić się barwą i smakiem w zależności od partii.  Może wytrącić się naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć.

 

Kraj pochodzenia:

Polska.

 Sklep oleofarm24.pl

Więcej szczegółów

5 Przedmioty

Cena:25,19 zł

_ +

Newsletter

Chcesz być na bieżąco z naszą ofertą i aktualnymi promocjami?

Zapisz się do newslettera