BIO mąkę kasztanową uzyskuje się ze zmielenia kasztanów jadalnych. Charakteryzuje się słodkim, lekko orzechowym smakiem. Ekologiczna mąka kasztanowa jest naturalnie bezglutenowa. Może stanowić substytut innych mąk lub dodatek do nich. Doskonała do domowych wypieków, ciast, gofrów, naleśników.
Masa netto: 250g
Składniki: mąka kasztanowa* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze na 100g produktu:
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa - Nila 17
31-209 Kraków
Polska
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: