Mąkę orkiszową białą można stosować do naleśników, makaronów, ciast i pierogów oraz do wypieku chleba. Na jej bazie można przygotować zdrowe, odżywcze i pełnowartościowe posiłki, które zachwycają niecodziennym smakiem.
Skład: mąka orkiszowa* typ 630
*Produkt rolnictwa ekologicznego
Certyfikowane przez AgroBioTest nr 04194
Kraj pochodzenia - Polska
Odmiana orkiszu to schwabenkorn lub oberkulmer rotkorn.
Wartość odżywcza w 100 g
wartość energetyczna 350 kcal
tłuszcz 1,3 g
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone 0,2 g
węglowodany 71,70 g
w tym cukry 0,50 g
błonnik 7,20 g
białko 11,7 g
sód 0,01 g
WYTWÓRNIA MAKARONU „BIO”
87-312 Pokrzydowo 139
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: