BIO Maka żytnia typ 2000
Mąka razowa typ 2000 to idealna baza do wypieku domowego pieczywa, przygotowywanego zarówno na zakwasie, jak i drożdżach. Chleb, w którym głównym składnikiem jest mąka żytnia razowa, jest ciemny, ciężki i bardzo sycący. Mąka żytnia razowa to też świetna baza do przygotowania ciasteczek, naleśników, czy pierogów.
SKŁADNIKI:
100% mąka żytnia razowa typ 2000* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Certyfikowane przez AgroBioTest nr 04194 B; RE-07/2005PL
Kraj pochodzenia - Polska
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1479 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 1,49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 73,22 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 10,28 g
Białko: 5,71 g
Sól: 0,025 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
WYTWÓRNIA MAKARONU „BIO”
87-312 Pokrzydowo 139
3 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: