BIO makaron ryżowy muszelka bez dodatku mąki pszennej. Ekologiczny makaron 100% z ryżu, wyrabiany na matrycach z brązu. Wyprodukowany w Polsce roślinny makaron bardzo sprężysty po ugotowaniu, dzięki zastosowaniu specjalnych metod wyrabiania i suszenia ciasta. Doskonały do sosów, zup, dań kuchni azjatyckiej.
Czas gotowania: około 8- 9 minut.
Masa netto: 250 g
Składniki: mąka ryżowa* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g:
W zakładzie produkowane są również wyroby ze zbóż zawierających gluten i jaja, które mimo dołożenia starań mogą wystąpić w produkcie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
3 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: