Makaron z ziaren płaskurki jest bardzo dobrym dodatkiem do zup, zapiekanek, dań mięsnych oraz jarskich. Każda potrawa z nim nabiera wyjątkowego smaku.
SKŁADNIKI:
mąka z PSZENICY płaskurki* typ 1850, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Certyfikowane przez AgroBioTest nr 04194 B; RE-07/2005PL
Kraj pochodzenia - Polska
Wartości odżywcze w 100 g
wartość energetyczna 1512,53 kJ/357,14 kcal
tłuszcz 2,08 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,35 g
węglowodany 67,7 g
w tym cukry 5,09 g
błonnik 5,43 g
białko 14,19 g
sól 0,14 g
WYTWÓRNIA MAKARONU „BIO”
87-312 Pokrzydowo 139
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: