zdrowy kiełek
MAKARON (Z PŁASKURKI RAZOWY) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO Zobacz większe

MAKARON (Z PŁASKURKI RAZOWY) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO

SKŁADNIKI:
mąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
Wartość energetyczna - 1539 kJ/342 kcal
Tłuszcz - 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 67 g
w tym cukry - 2,9 g
Błonnik - 5,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:

ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO) , Włochy

100096.jpg?preset=producent

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

Cena:14,60 zł

_ +