BEZGLUTENOWA CZEKOLADA BIAŁA Z JAGODAMI GOJI, BEZ DODATKU CUKRU
Składniki: substancja słodząca (maltitol ), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (18%), jagody goji (8%), inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat naturalny (wanilia). Masa kakaowa min. 27%. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.
Produkt może zawierać orzechy, soję i sezam.
Produkt bezglutenowy.
1 WW=29 g, 1WBT=34 g wg SGGW
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Producent: Mercatare Michał Zbyszewski Skawińska 25 lok.5 31-066 Kraków
Kraj producenta: Hiszpania
3 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: