zdrowy kiełek
SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA Zobacz większe

SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA

Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari, BEZGLUTENOWY

Nadaje się znakomicie do grzybów- np. portobello lub dużych pieczarek, boczniaków, do warzyw, do mięsa- w tym wieprzowiny czy skrzydełek

Produkt pasteryzowany.

GLUFREE.png

SKŁADNIKI:
woda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, soja*, sól morska, alkohol, A.oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, A.oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 665 kJ/ 156 kcal
Tłuszcz - 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany - 36 g
w tym cukry - 11,0 g
Białko - 3,0 g
Sól - 4,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7 st. C.

LIMA

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

Cena:21,38 zł

_ +

Newsletter

Chcesz być na bieżąco z naszą ofertą i aktualnymi promocjami?

Zapisz się do newslettera