Mycobiotic NS to produkt wspomagający naturalne procesy stabilizacyjne mikroflory jelitowej w przypadku wystąpienia grzybicy układu pokarmowego oraz dysbakteriozy układu pokarmowego.
Jego skład charakteryzuje obecność 3 innowacyjnych szczepów bakterii w bardzo wysokiej koncentracji. 17 mld w porcji.
Charakterystyka produktu:
Składniki:
skrobia kukurydziana, stearynian magnezu, bakterie kwasu mlekowego: Lactobacillus plantarum AMT4 minimum 1 200 000 000 jednostek tworzących kolonie/g (1,2x109 jtk/g), Lactobacillus plantarum AMT14 minimum 1 200 000 000 jednostek tworzących kolonie/g (1,2x109 jtk/g), Bifidobacterium animalis AMT30 minimum 1 000 000 000 jednostek tworzących kolonie/g (1x109 jtk/g), stearynian magnezu
Wartości odżywcze: 100 g / 5 g (porcja)
Wartość energetyczna:1523 kJ / 364 kcal/ 76,2 kJ /18,2 kcal
Białko: 0,4 g / 20 mg
Węglowodany: 86 g / 4,3 g
Tłuszcz: 0,1 g / 5 mg
NIE ZAWIERA:
* glutenu
* substancji konserwujących
* substancji słodzących
jedną saszetkę pięć gram rozpuścić w niewielkiej objętości wody lub soku i wymieszać. Stosować w zależności od indywidualnych potrzeb, nie częściej niż 2 razy dziennie. Spożyć bezpośrednio po przygotowaniu.
Zalecana porcja do spożycia - 5 g.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety
PRZECHOWYWAĆ W TEMPERATURZE 2-8 STOPNI CELSJUSZA
SUPLEMENTY DIETY POWINNY BYĆ PRZECHOWYWANE W SPOSÓB NIEDOSTĘPNY DLA MAŁYCH DZIECI
ZALECANA PORCJA DO SPOŻYCIA - 5 G - NIE CZĘŚCIEJ NIŻ 2 RAZY DZIENNIE
Przechowywać w temperaturze 2-8 stopni Celsjusza.
Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
3 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: