Suplement diety
Naturalna Witamina C firmy PUKKA z bioflawonoidami otrzymywana jest ze wspaniałej mieszanki ekstraktów owocowych: aceroli, amli, cytryny i owoców dzikiej róży. Jej naturalne pochodzenie sprawia, że jest wysoko przyswajalna i pozostaje we krwi do 12 godzin, czyli czterokrotnie dłużej niż produkowana przemysłowo.
Dzienna porcja dostarcza 266 m mg witaminy C, co stanowi 332% rekomendowanej dawki. Preparat witaminy C firmy Pukka wzmacnia swoje działaniem dodatkiem pieprzu czarnego, który podnosi jej przyswajalność.
Składniki: (1kapsułka/2 kapsułki): koncentrat owoców aceroli* (Malpighia glabra) 325mg/650mg, koncentrat owoców Amla Orgen-C™ *(Phyllanthus emblica) 123,50mg/247 mg, sproszkowane owoce amla* (Phyllanthus emblica) 91mg/182mg, owoc dzikiej róży* (Rosa canina) 39 mg/78mg, świeżo liofilizowane kryształki soku z owoców amla*(Phyllanthus emblica)19,50mg/39 mg, czarny pieprz* (Piper nigrum) 19,50mg/39mg, owoce cytryny* (Citrus limon) 19,50mg/39mg, świeżo liofiliozowane owoce borówki* (Vaccinium myrtillus)13mg/ 26 mg kapsułka roślinnego pochodzenia (hydroksypropylometyloceluloza) *ekologiczne 100% składników pochodzi z ekologicznych upraw.
Odpowiednia dla Wegetarian i Wegan Pukka tworzy wszystko trochę inaczej - z zachowaniem zasad sprawiedliwego handlu i zrównoważonego rolnictwa ekologicznego. Recepturę każdego produktu Pukka sporządza specjalista ds. ziół Sebastian Pole. Wszystkie produkty Pukka posiadają certyfikat Europejskiego Rolnictwa Ekologicznego oraz Soil Association.
Wyprodukowany bez genetycznie modyfikowanych organizmów. Nie zawiera: mleka, ziarna pszenicy, glutenu, dodatkowego cukru ani soi.
Zalecane spożycie: 2 kapsułki dziennie, popijając wodą lub sokiem Pukka Aloe Vera.Stosowanie w czasie ciąży: tylko po konsultacji z lekarzem.
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: