Wysokobiałkowy Proszek o Smaku Czekolady BIO 550g Zobacz większe

SHAKE WYSOKOBIAŁKOWY W PROSZKU O SMAKU CZEKOLADOWYM BIO 550 g - PUR YA!

Roślinny proszek o smaku czekolady na bazie białka ryżowego.

Produkt jest bezglutenowy.

Może być stosowany zarówno przed, jak i po treningu. Dostarcza niezbędnych aminokwasów charakteryzujących się dobrą przyswajalnością, regenerujących organizm i promujących rozbudowę masy mięśniowej i spalanie tkanki tłuszczowej.

SKŁADNIKI:
mix białkowy 86% (sproszkowane białko ryżowe*, sproszkowane białko z nasion słonecznika*), kakao w proszku* 6%, cukier kokosowy*, naturalny aromat czekoladowy* 2%, olej rzepakowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

HIGH PROTEIN CHOCOLATE SHAKE ORGANIC 550 g - PUR YA!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Najlepiej podawać z napojem ryżowym, migdałowym, orkiszowym lub sojowym). Wsypać 2 łyżki (ok. 15 g) do 300 ml napoju i dokładnie wymieszać (najlepiej w shakerze lub blenderze). Najlepiej smakuje od razu po przygotowaniu. W przeciwnym razie przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu jednego dnia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1525 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  2,3 g
Węglowodany: 8,8 g
w tym cukry:  5,8 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 72 g
Sól: 0,43 g

Alanina: 4982 mg;
Arginina: 7067 mg;
Kwas asparaginowy: 7204 mg;
Cysteina: 1479 mg;
Kwas glutaminowy: 15700 mg;
Glicyna: 3536 mg;
Histydyna: 1965 mg;
Izoleucyna: 3498 mg;
Leucyna: 7395 mg;
Lizyna: 3111 mg;
Metionina: 2322 mg;
Fenyloalanina: 4666 mg;
Prolina: 4138 mg;
Seryna: 4245 mg;
Treonina: 3150 mg;
Tryptofan: 940 mg;
Tyrozyna: 4754 mg;
Walina: 4690 mg.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu poniżej 24 stopni Celsjusza.

PUR

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

Cena:115,69 zł

_ +

Newsletter

Chcesz być na bieżąco z naszą ofertą i aktualnymi promocjami?

Zapisz się do newslettera