03/03/2021r.
Mąka ryżowa firmy Incola ma certyfikat przekreślonego kłoska i jest bezpieczna dla osób chorych na celiakię oraz na diecie bezglutenowej. Jej wykorzystanie można dostosować do potrzeb. Można z niej wypiekać ciasteczka, naleśniki, używać jej do zagęszczania sosów czy wyrabiania kluseczek do zupy. Dodawać ja można do mieszanek z innymi mąkami bezglutenowymi, jak np. z żołędziową czy dyniową.
Składniki: Mąka ryżowa
Bez laktozy, Bez jaj, Bez cukru
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu |
|
Wartość energetyczna: | 1606 kJ/378 kcal |
Tłuszcze, w tym: | 1,0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,4 g |
Węglowodany; w tym: | 84,0 g |
Cukry: | 0,0 g |
Skrobia: | 84,0 g |
Błonnik: | 0,0 g |
Białko: | 8,3 g |
Sól: | 0,025 g |
Niacyna: | 2,6 mg |
Witamina B6: | 0,4 mg |
Mangan: | 1,2 mg |
Selen: | 15,1 μg |
Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
2 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Chcesz być na bieżąco z naszą ofertą i aktualnymi promocjami?
Zapisz się do newslettera