Ekologiczny chlebek bezglutenowy na bazie gryki zapewni dostatek witamin i minerałów dla osób pozostających na diecie eliminującej gluten. Bez sztucznych dodatków.
SKŁADNIKI: zakwas gryczany* (pełnoziarnista mąka gryczana*(20%), woda) woda, pełnoziarnista mąka gryczana* (16%), mąka kukurydziana* (16%), mąka ryżowa* (3%), sól morska, miód*, błonnik jabłkowy*, emulgator: lecytyna sojowa *certyfikowany składnik ekologiczny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna (kJ/kcal): 831/197 Tłuszcz: 2,3 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g Węglowodany: 36,1 g w tym cukry: 1,9 g Błonnik: 3,4 g Białko: 6,2 g Sól: 0,93 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać: sezam, łubin i jaja Bez dodatku: glutenu Informacja alergiczna: Może zawierać śladowe ilości innych orzechów Bez dodatku: glutenu, pszenicy, soi, jaj, drożdży, laktozy
2 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Chcesz być na bieżąco z naszą ofertą i aktualnymi promocjami?
Zapisz się do newslettera