Można go znaleźć w wielu różnorodnych daniach włoskiego regionu Liguria. Tymi małymi “kolankami” chętnie zajadają się dzieci.
Bez cukru, Bez jaj, Bez laktozy
Składniki: mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Informacja o alergenach:
Bez dodatku: gluten, pszenica, jaja, soja, mleko.
Ilość netto:
250 g
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu |
Referencyjna wartość spożycia (RWS) dla przeciętnej osoby dorosłej |
100 g produktu stanowi % RWS | |
Wartość energetyczna: | 1459 kJ/344 kcal | 8400 kJ/2000 kcal | 17,2 |
Tłuszcze, w tym: | 1,6 g | 70 g | 2,3 |
Kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,24 g | 20 g | 1,2 |
Węglowodany; w tym: | 77,0 g | 260 g | 29,6 |
Cukry: | 3,36 g | 90 g | 3,7 |
Błonnik: | 2,9 g | ||
Białko: | 4,0 g | 50 g | 8,0 |
Sól: | 0,19 g | 6 g | 3,2 |
4 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Chcesz być na bieżąco z naszą ofertą i aktualnymi promocjami?
Zapisz się do newslettera