zdrowy kiełek
Makaron Spaghetti Bezglutenowy BIO Kukurydziano- Ryżowy 500g Zobacz większe

Makaron Spaghetti Bezglutenowy BIO Kukurydziano- Ryżowy 500g

Tradycyjny makaron spaghetti w wersji bezglutenowej. Jest bardzo dobrym substytutem tradycyjnego makaronu z pszenicy amber durum. SKŁADNIKI: mąka kukurydziana*(70%), mąka ryżowa*(30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA gotować ok. 8 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna : 1497 kJ / 353 kcal; Tłuszcz: 1,4 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g; Węglowodany: 77,1 g; w tym cukry: 1,0 g; Błonnik: 2,1 g; Białko: 7,1 g; Sól: 0,02 g.

Więcej szczegółów

3 Przedmioty

Ostatnie egzemplarze!

Cena:13,39 zł

_ +

Newsletter

Chcesz być na bieżąco z naszą ofertą i aktualnymi promocjami?

Zapisz się do newslettera